logo
dansk
english
francais
deutsch
polski

Logistik

Hos Tricolore anses logistik som en strategisk proces, som har til formål at øge den enkelte virksomheds overskud gennem effektiv omkostningsstyring. Hvis omkostninger og tidsforbrug i forbindelse med transport og logistik løber løbsk belaster det både virksomhedens regnskab og konkurrenceevne.

Tricolore kan gøre dine logistikomkostninger variable. Vores sammensætning af kunder og produktgrupper gør, at vi har fuld udnyttelse af vores lager, materiel og ansatte 360 dage om året, hvormed vi opnår stordriftsfordele og derved altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser.


De daglige logistikopgaver

Transport- og logistikløsninger består i stadig højere grad af en række mellemled, pakning, emballering, mærkning, foliering, palletering af færdigvarer, oplagring af gods, stregkodestyring, ordreplukning osv. Hos Tricolore indgår disse led som en naturlig del af vores hverdag, og vi forsøger løbende at udbygge og effektivisere disse aktiviteter for dermed at skabe kvalitet og værditilvækst for vores kunder.

IT - EDI overførsler

     Lagerstyring

  •     lagerstyring på kolli niveau eller palle niveau
  •     Batchstyring
  •     FIFO styring
  •     lokationsstyring
  •     Stregkodestyring
  •     Holdbarhedsstyring

Du er altid velkommen til at kontakte vores medarbejdere,

som står parat til at hjælpe dig.

Under kundelogin, kan du få adgang til vores medarbejderliste med telefonnumre og e-mail på alle vores medarbejdere. Det kræver blot, at du logger dig på som bruger.