logo
dansk
english
francais
deutsch
polski

Tricolore

Hansen & Søn A/S - Tricolore er en dansk, familieejet transport- og logistikvirksomhed, som igennem fire generationer har beskæftiget sig med transport i stort set hele Europa. Siden etableringen i 1916 har Hansen & Søn A/S - Tricolore oparbejdet en ekspertise der gør, at vi i dag kan tilbyde vores kunder individuelle og skræddersyede transport- og logistikløsninger, som kan tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker.


Hos Tricolore arbejder vi hver dag hårdt på at give alle vores kunder den bedste personlige service, ved at tilbyde de mest rationelle løsninger. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle opgaver, uanset størrelse får vores fulde opmærksomhed, så vi kan bringe dit gods sikkert frem. Vores nuværende kunder spænder lige fra den lille lokale virksomhed, til den store globale virksomhed.

Vi har fokus på innovation, vi tænker anderledes og udvikler løbende nye og rationelle måder at gøre tingene på. Sund fornuft, engagement og effektivitet præger virksomhedens dagligdag og væremåde.

 

Historie

Hansen & Søn A/S – Tricolore’s historie strækker sig tilbage til 1916, hvor Niels Peter Hansen stiftede vognmandsfirmaet N.P. Hansen i Rødkærsbro.

Fakta

Her finder du kontaktoplysninger, bankoplysninger og relevante informationer om vores kvalitets-certificeringer.

Vision, Mission, Værdier

Tricolore er en pålidelig, international transport- og logistikpartner, der sikrer kunderne præcise og stabile ydelser, præget af fleksibilitet.