logo
dansk
english
francais
deutsch
polski

Vognmand

Hansen & Søn A/S - Tricolore har gennem 4 generationer været en vognmandsforretning. Gennem alle årene har firmaet været kendetegnet ved at udvikle sig og tilpasse materiellet og vognparken i takt med myndighedernes krav og kundernes ønsker, med fokus på at være konkurrencedygtig på markedet.


FOKUS PÅ
SIKKER TRANSPORT


Code XL certificerede trailere

Hos Tricolore er kvalitet og sikkerhed i højsæde. Derfor er vores trailere kvalitetstestede og forsynet med det bedste udstyr, som sikrer god beskyttelse af dit gods under transporten.

Som dokumentation på at vi lever op til høje sikkerheds- og kvalitetskrav i forhold til vores trailere, kan det nævnes at vi kun råder over trailere som er Code XL certificeret af TÜV efter EN12642 normer. Certificeringen betyder, at vores trailere og transportudstyr har gennemgået en række tests, som lever op til de krav der stilles til læsning ift. tysk lovgivning.

Disse nye gardintrailere er udstyret med 40 cm høje aluminiumssider, forstærkede presenningssider, stålwire i taget, en ekstra forstærket frontvæg.

Denne nye traileropbygning som netop er certificeret af TÜV betyder, at vi som transportør lever op til myndighedernes krav omkring afsikring og surring af gods, så godset ankommer hos slutkunden i god og sikker stand.

Denne sikring mindsker, i tilfælde af farlige situationer på de europæiske landeveje, risikoen for at godset falder ud og herved påfører skader på andre trafikanter.

Gardin trailer

Type Vægt Cbm Ldm Lasthøjde
Gardin 7100 93 13,6 260

Lift trailer

Type Vægt Cbm Ldm Lasthøjde
Gardin m. lift 7800 93 13,6 260

Box trailer

Type Vægt Cbm Ldm Lasthøjde
Gardin 9150 92 13,6 265

Dobbeltdækker trailer

Type Vægt Cbm Ldm Lasthøjde
Gardin m. lift 7125 93 13,6 270